inspirerende ruimtes te huur

villa de merel

meeting locatie met schitterende tuin

Bij De Merel kunt u bijeenkomen in een ontspannen sfeer. Villa de Merel ligt gunstig in het midden van het land. De klassieke stijl en de huiselijke ambiance zorgen voor een gemakkelijk en comfortabele samenkomst in een ruimte waar u zich prettig voelt.

Villa de Merel beschikt over drie ruimtes
The living room – voor acht personen
The conference room – voor veertien personen
The romantic room – voor tien personen

Privacy en exclusiviteit
De ruimtes kunnen we van elkaar scheiden door middel van authentieke schuifseperaties en zijn gezamenlijk of afzonderlijk te huren. U huurt altijd op basis van exclusiviteit: ook al huurt u één kamer, u bent met uw gezelschap de enige bezoeker van De Merel.

Bekijk onderaan onze vergaderfaciliteiten.

 

HET NIEUWE WERKEN

We leven in een tijd van veranderingen waar we flexibel met tijd en ruimte moeten omgaan. Door de beperkende maatregelen zijn we genoodzaakt de routines van ons dagelijkse leven aan te passen.

‘Het nieuwe werken’ is online werken; er wordt steeds minder gebruik gemaakt van kantoorruimtes, wat een uitkomst is in reistijd. Wellicht is thuiswerken efficiënter maar het is niet altijd ideaal. Het online overleg is soms niet voldoende of kan stroef gaan.

Werken zonder je collega’s live te zien is een gemis, zo ook de nuttige en gezellige onderlinge gesprekken bij koffieautomaat. En na het weekend wordt vaak op de werkvloer ingevingen besproken en gepeild hoe de collega’s hierover denken
Vaak leveren deze ongedwongen en vrije gesprekken nieuwe ideeën op. Online koffiedrinken is toch minder inspirerend.

Verder missen we sociaal contact, gezelligheid en betrokkenheid. Het is lastig om online met elkaar mee te kijken en te checken of alle neuzen dezelfde kant op staan. En het idee dat anderen ook zonder jou medeweten meekijken/luisteren werkt ook niet fijn.

Als afwisseling een bezoek brengen aan een vergaderlocatie kan inspirerender werken en aanvullend zijn op het werkproces. Brainstormen gaat gemakkelijker en biedt meer inspiratie en oplossingen.

covid-19COVID-19 | Onze meeting locatie is aangepast op de adviezen van de RIVM. We werken met kleinere groepen, hebben uitgebreide hygiëne maatregelen en een ingenieuze CO2 gestuurde ventilatie. We beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar en er is een grote tuin met zitjes. Overleg wat de mogelijkheden voor uw meeting zijn.

living room

THE LIVING ROOM

capaciteit8 personen

huur ruimte per: dagdeel € 245 / hele dag € 350

faciliteiten per persoon: € 10,75

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

conference room

THE CONFERENCE ROOM

14 personen – BEKIJK HIER DE DIVERSE OPSTELLINGEN

huur ruimte per: dagdeel € 285 / hele dag € 395

faciliteiten per persoon: € 10,75

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

romantic room

THE ROMANTIC ROOM

10 personen

huur ruimte per: dagdeel € 245 / hele dag € 350

faciliteiten per persoon: € 10,75

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

 

VERGADER

FACILITEITEN

Multimedia – De locatie is professioneel uitgerust en ten behoeve van videoconferenties voorzien van een mobiel flatscreen, maar is ook te gebruiken voor online presentaties. Met de plug- en play groupconference cam kan gemakkelijk een grote groep personen deelnemen aan online vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen.

Opstellingen – Diverse opstellingen zijn mogelijk, zoals met of zonder tafels en aantal stoelen. Uw inrichtingswensen kunnen wij in overleg voor u realiseren.

Eten en Drank – Wensen voor lunch of diner kunt u bij reservering aan ons doorgegeven. Ook is er een pantry beschikbaar met koffie, thee en koude dranken.

Inspirerende omgeving

Gratis parkeren op eigen terrein

Elektrische oplaadpunten

WIFI

Mobiele Flatscreen voorzien van Airplay

Groupconference cam en mic - plug and play

Flipover en Whiteboard

Airconditioning

Gebruik van tuin met sfeervolle zitjes

Lunch, catering & private diner

“Terwijl de middaghitte niet meer zindert,
tot stilstaan is verdicht, niets meer beweegt
en alles achter glas geborgen lijkt,
begint een merel voor zich uit te fluiten,
zo zacht alsof hij in gedachten zoekt
naar iets dat ooit verloren ging, een woord,
een naam misschien die nu in jou ontwaakt,
zich niet meer noemen laat dan zacht
in sprakeloos hervonden samenzijn.”

Anton Gerrits